Hodnocení www

28.04.2004, 17:56 Novinky

Vlastníte internetové stránky, které se nějakým způsobem dotýkají hasičské tématiky? Chcete nechat svůj web hodnotit od návštěvníků?

Je to velmi jednoduché. Stačí přidat odkaz na své stránky do sekce Odkazy a počkat, až webmaster schválí jeho umístění. To může trvat i několik dnů, zpravidla to však netrvá déle než den.
Poté si v sekci „Odkazy“ najděte Váš odkaz a klikněte pod ním na „Zhodnoťte tuto stránku“. Váš web může ohodnotit kdokoli přímo z této stránky nebo se podívejte na poslední řádek (Umožněte Vašim uživatelům hodnotit přímo z Vaší stránky!), pod kterým se skrývá HTML kód vygenerovaný přímo pro Vaši stránku. Stačí ho vložit do zdrojového kódu Vašeho webu a návštěvníci Vás mohou ohodnotit přímo u Vás na stránkách a ještě ke všemu se bodové hodnocení započítá ke zobrazení Vašeho odkazu v sekci Odkazy.

Tento systém má tedy hned dvě funkce. Za prvé víte Vy sami, jak se Vaše stránky líbí a za druhé se návštěvníci hasici.varnsdorf.cz mohou rozhodnout podle hodnocení, který web stojí za podívání.