07.07.2012 – Čerpání vody v ulicích Josefa Hory a Petra Bezruče

07.07.2012, 08:50 Živly

07.07. 02:35:23 TECHNICKÁ POMOC, ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ, Děčín, Varnsdorf, Josefa Hory, voda ve sklepě, jde to z kanálu, 40 cm – stále přitéká.

Zatímco několik málo minut před půl třetí ráno dnešního dne vyjeli varnsdorfští profesionální hasiči do Chřibské, kde společně s dalšími hasičskými jednotkami evakuovali vodou ohrožený dětský tábor, dobrovolní hasiči za deštivého brzkého rána byli operačním střediskem vysláni do varnsdorfské ulice Josefa Hory.

Do sklepa domu ve zmíněné ulici přitékala voda z kanalizace, která „nepobrala“ vodu valící se po asfaltu, hasiči za použití čerpadla vodu úspěšně vyčerpali a nedlouho po čtvrté hodině se vrátili zpět na zbrojnici a následně do svých domovů.

Jako by se Josef Hora a Petr Bezruč dohodli, Varnsdorfem se krátce před osmou hodinou ranní opět rozezvučely sirény a dobrovolní hasiči vyjeli k domu, který stojí jen několik málo metrů od brzkého ranního zásahu. Zásah probíhal tradičně, natáhnout hadice, vyčerpat vodu čerpadlem, sbalit hadice… :-)

[googleMap]map[/googleMap]