Nová Tatra pro Varnsdorf II

17.11.2006, 21:50 Technika

V pondělí 13. listopadu jsme navštívili THT Polička. Naším úkolem nebylo jen dovézt naší výbavu, ale také doladit sporné otázky umístění výbavy…

a osvětlení. Během pracovně stráveného dopoledne byla vyložena naše vlastní výbava a jak s konstruktéry, tak i obchodníkem byly dolaïovány detaily. Naštěstí jsme přijeli v pravou chvíli, kdy se ještě mnoho věcí dalo ovlivnit. Například jsme využili zcela rozdělané kabiny a v nejbližším obchodě dokoupili rádio a nechali jej namontovat. Stejně tak i umístění radiostanice a jejího druhého ovládání z místa strojníka. Jelikož chceme, aby některé věci byly pro Vás překvapením, vybrali jsme pouze fotky z dálky, anebo neurčité.
Důležité však je, že vozidlo bude předáno do užívání do konce listopadu a po slavnostním předání v prosinci jej představíme v celé kráse. Další (a také poslední) konzultace bude v úterý 21. listopadu, kdy se zkontroluje umístění a doladí poslední detaily. Jak si jinak můžete všimnout, na výrobní lince v Poličce je teï pěkný fofr, naše Tatra stála v řadě jako třetí po cisterně z čeladné a Liberci – Vratislavicích.