Nová hasičská knížka je na světě!

25.02.2005, 15:00 Novinky

Redakce serveru Požáry a občanská sdružení TRIPOS a Hasiči české republiky, jako mediální partneři, nám umožnili Vás seznámit s novou hasičskou publikací autorské dvojice Josef Jendřišak a Petr Svoboda – Hasičské automobily v čechách.

Tento ojedinělý projekt, jehož první díl Vám dnes nabízíme vznikal delší dobu a provázela ho řada problémů. Nyní už je kniha skutečně na světě, a v šestnácti kapitolách na 144 stranách kvalitního křídového papíru vyobrazuje mnohou hasičskou techniku, která je u nás k vidění u dobrovolných a profesionálních hasičských sborů nebo v soukromých sbírkách. Texty úvodu a všechny kapitoly jsou mimo českého, také v anglickém a německém jazyce. Na každé ze 105 barevných stranách najdete jeden druh hasičské techniky s fotografiemi a danými technickými parametry (cisterny, žebříky, plošiny, kontejnery, tanky atd.). Vázaná publikace je ve formátu B5 s barevným obalem a její cena je 294,- Kč (včetně DPH).

Poprvé mohou zájemci získat knížku již tuto sobotu 26. 2.2005 v Havířově na XVI. ročníku halové pohárové soutěže mladých hasičů a zároveň XIV. ročníku neoficiálního mistrovství čech, Moravy, Slezska a Slovenska, kterou pořádá SDH Havířov město.

V případě písemné objednávky je k ceně zapotřebí připočítat náklady na poštovné (dobírku).

Kontaktní adresa pro objednávky:

FIJEPO – Jendřišak Josef

Ostravská 66

737 01 český Těšín

Tel.: + 420 558 737 412

mobil: + 420 604 641 222

fijepo@volny.cz

http://www.volny.cz/fijepo

Loga mediálních partnerů najdete ZDE

Seznam Hasičských muzeí kde bude knížka také k dispozici najdete ZDE

Oficiální nabídku firmy FIJEPO najdete ZDE