Vyšlo v Hlasu severu

24.06.2004, 09:55 Novinky

V Hlasu severu č. 12 (červen 2004) vyšel článek o našem úspěchu v soutěži O nejlepší internetové stránky Sboru dobrovolných hasičů.

Skvělý úspěch hasičů

Téměř neuvěřitelného vítězství se podařilo dosáhnout varnsdorfským hasičům. Autorská dvojice jejich webových stránek ve složení Jiří Sucharda (velitel JSDH) a Jana Lupoměská (členka JSDH) získali 1. místo v celorepublikové soutěži o nejlepší hasičské stránky v čR, vyhlášené ke 140. výročí založení prvního českého dobrovolného sboru ve Velvarech. „Celá soutěž byla tříkolová, v prvním kole se naše stránky dostaly z více než 400 v současné době známých hasičských stránek mezi 30 nejlepších, ve druhém kole postoupily mezi nejlepších šest a na Hasičských slavnostech v Litoměřicích v sobotu 5. června 2004 byly vyhlášeny za nejlepší český hasičský web!“, řekl redakci Jiří Sucharda.
Křišťálovou vázu, pamětní listy a další sponzorské dary slavnostně předal oběma vítězům osobně Ministr vnitra čR Mgr. Stanislav Gross. Jana Lupoměská, jako nejlepší webmaster, ještě převzala z rukou ministra první cenu – nový mobilní telefon Motorola. „Podařilo se tak zhodnotit denodenní práci zhruba od října roku 2003 a určitě neusneme na vavřínech“, vyjádřila své potěšení a představy do budoucna spoluautorka hasičských stránek Jana Lupoměská…   red