Hasici.varnsdorf.cz mají svého nástupce

19.06.2007, 21:32 Novinky

Na Hasičských slavnostech v Litoměřicích se vyhlašoval 2. ročník soutěže O nejlepší internetové stránky sboru dobrovolných hasičů. Tento titul se nyní přesunul na druhý konec české republiky.


Jakožto vítězi prvního ročníku jsme tentokrát měli zástupce v porotě a netrpělivě jsme čekali, komu předáme štafetu na další tři roky. Rozhodlo se v sobotu ve tři hodiny. Nejprve vyhlásili výsledky hlasování www.pozary.cz, na jejichž adrese mohl pro svého webového favorita hlasovat každý. Vítězným webem se podle široké veřejnosti stal Sbor dobrovolných hasičů Nového Města na Moravě s adresou sdh.nmnm.cz.

Ceny pro první desítku nominovaných webů Sdružením pro obnovu a zachování historických hasičských tradic předával ministr vnitra Ivan Langer. Na třetím místě se umístila minulá dvojka z Domažlic www.hasicido.cz, na druhém již zmíněný web Nového Města na Moravě sdh.nmnm.cz. Sečtení hlasů všech šestnácti porotců rozhodlo také o vítězi, kterým se po zásluze staly stránky SDH Slatina hasici.obecslatina.cz.

Fotografie z vyhodnocení naleznete zde.