Nejlepší hasičské stránky!

06.06.2004, 18:37 Novinky

Letošní Litoměřické hasičské slavnosti již skončily a naše stránky si z nich odnesly ocenění nejvyšší.

Šestice nejlepších hasičských stránek byla již téměř měsíc známa. Každý tak mohl posoudit a vybrat si svého favorita. Jsme velice poctěni, že naše stránky byly vybrány dvaceti porotci jako ty nejlepší.
V sobotu 5. 6. 2004 ve 13:30 začala v pavilonu A diskuze s webmastery třiceti nominovaných stránek. Účast nebyla nikterak velká. Zaregistrovali jsme zástupce prvních šesti nejlepších stránek a webmastery sborů v Poličce a Dlouhé Vsi. Diskuze byla ukončena před třetí hodinou, kdy jsme se šli občerstvit a čekali jsme na zahájení předání cen.
V 15:00 hod. se otevřely dveře a vstoupili ti nejdůležitější: 1. místopředseda vlády a ministr vnitra Mgr. Stanislav Gross, starosta SH čMS Ing. Karel Richter, 1. náměstek ministra vnitra a generální ředitel HZS generálmajor Miroslav Štěpán, předseda Sdružení pro obnovu hasičských historických tradic Jindřich Hejduk a další. Následovalo slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předání cen. Nesmělo chybět ani focení s ministrem a gratulování od ostatních sborů. Nakonec jsme ještě poskytli rozhovor pro Rádio Vnitro a šli jsme si vychutnat svých pět minut slávy prohlížením výstaviště.

Ceny za první místo

Fotografie z předání cen