07.05.2011 – Pátrání po pohřešované osobě

07.05.2011, 22:48 Pátrání

07.05. 12:36:42 TECHNICKA POMOC, SPOLUPRACE SE SLOZKAMI IZS, I.st. Decin, Varnsdorf, Studanka, spoluprace s PCR – patrani po pohresovane osobe – sraz na Studance.

První dnešní hukot sirén ve Varnsdorfu oznamoval členům dobrovolné jednotky vyhlášení pátrání po pohřešované osobě na Studánce. Na místo srazu se dostavily jednotky HZS Varnsdorf, JSDH Varnsdorf, JSDH Dolní a Horní Podluží, JSDH Krásná Lípa, JSDH Rumburk a JSDH Jiříkov, společně s MP Varnsdorf a PČR včetně psovodů.

Celodenní pátrání na Studánce a v přilehlých obcích a městech nebylo úspěšné, bude pravděpodobně pokračovat také následující den.


Policie ČR:

Žena je střední postavy a má polodlouhé rovné tmavé prošedivělé vlasy.

Opustila místo trvalého bydliště ve Varnsdorfu dne 5.5.2011 kolem sedmé hodiny ranní. Žena se pravděpodobně pohybuje v okolí svého trvalého bydliště. Dne 6.5.2011 kolem 11.00 hod. byla spatřena nedaleko svého bydliště. Hledaná trpí schizofrenií a špatně se orientuje v prostoru.

Na ženě lze zpozorovat větší bříško, které je způsobeno vyhřeznutou břišní kýlou. Z domova odešla oblečená do tmavě modré vestičky, černého trika a tmavých kalhot. U sebe měla doklad totožnosti, malý finanční obnos a igelitovou tašku.


Aktualizace 10. května 2011, 14:00:

Pohřešovaná paní byla nalezena na Studánce, pravděpodobně byla již na pěší cestě domů.

[googleMap]map[/googleMap]